Friday, August 26, 2016

Beli Air Kotak Dutch Lady 200ml RM1

2 hari lepas terbaca kat FB Chekgu Azrine
promosi air kotak dutch lady 200ml pelbagai perisa di 7E 
RM1 

semalam tengahari aku ikut Fahim turun sebab nak beli air kotak promosi tu
jangan tak tau Fahim tu pelanggan tetap 7E 5 hari seminggu dia pi 7E 
setiap petang pukul 2.00 pm dia akan pi 7E 
beli bekalan untuk sekolah petang dia 

tapi semalam mama ikut Fahim sebab nak beli air kotak 
terkejut Fahim sebab mama turun sekali ...kalau tidak tunggu dalam kereta jehari-hari

aku beli 24 kotak 
niat di hati nak beli campur-campur tapi dah habis tinggal coklat je 
dapat 2 strawberi je 

tak sabar nak tunggu promosi lain pula sempena bulan kemerdekaan ni 






12 comments:

adianiez AIDA said...

Aida berminat tp xde time nyinggah 7e tau.
tapi ok jer la sebab anak2 minum tapi diorang x kan num byk2.
memang best la kan promosi gini utk pengguna.
jimat!

diariasma said...

Borong jangan tak borong..
Banyak jimat tu.. ^^

Eyma Balkish said...

Tak sempat beli sebab tak tahu langsung...huhu

Qhaifa Nur said...

Malas pula nk ke 7e eima...klau x borong mcm eima juga huhu

mama tisya said...

promo 7E mmg cpt org borong..untung leh bli byk sbb certain 7E mmg limited 3 kotak percustomer

ch@ said...

Mohon rojer aku cpt2 kalo ada lg ea...
7e dgn rmh aku, agak jauh la juga tapi nak merasa jugak promo2 cenggini...

LYAfrina said...

bebaloi-baloi..lya pom time promosi camni ambk pluang jgk..hehe

dilazfamily said...

Best tu...jimat banyak

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

aizamia 3 said...

Hari tu beli pun untuk anak2. Takpelah bagi deme pulak yang rasa, ibunya dah selalu minum.. hehehe..

hainom OKje said...

La.....ruginya tak dapat beli. Kalau ada yg perasa kopi tu sedap jugak ek

TunSha Ayunie said...

Dutch Lady, feveret aku tapi makin aku minum, makin tulang mereput. Korang normal bolehlah minum banyak2. Haha! Kekadang terpaksa skip pantang sebab nak minum susu Dutch Lady. Aku suka yang original punya.