Wednesday, August 17, 2016

Pasukan Badminton Malaysia Layak Ke Final Olimpik Rio 2016




pagi semalam sebelum keluar ke pejabat sempat tengok game beregu campuran 
tapi tak leh nak tunggu sampai habis sebab nak kejar masa untuk hantar anak sekolah 
 pagi tu berdebar dengar radio 

sebelah malam tadi seklai lagi berdebar sebab games badminton beregu lelaki 
Tahniah Buat Pasukan Badminton Beregu Campuran dan Beregu Lelaki Malaysia yang layak ke Final Sukan Olimpik Rio 2016

Kami Rakyat Malaysia sangat berbangga teruskan usaha dan usaha buat yang terbaik 
harumkan nama negara dan jangan lupa pencen seumur hidup 


terharu aku tengok Goh V Shem semalam ...mengalir air mata kegembiraan 



malam ni lagi sekali debaran kembali

Dato' LCW vs Chinese Tepei 
jam 7.30 malam ini 

wish u luck Dato'

jangan lupa korang standby depan TV 

9 comments:

mama tisya said...

kalo tgk sukan yg slalu wat jantung berdebar bola sepak & badminton hehe..tahniah msia...smoga dpt gold medal

Norhayati Mohd Isa said...

Good luck pasukan badminton malaysia..
Suka tengok tapi perasaan akak berdebar2 eima 😆😀

SalbiahM said...

kalau tengok game macam ni, jantung kena kuat...hehe

Nad MamaZN said...

azizulhasni dah tambah 1 pingat. badminton bakal tambah pingat lagi pasni. tak sabar nak tengok! dupdadupdap haha

wahida said...

mmg berdebar...all the best buat pasukan badminton, sekurang2nya pingat perak dah dalam tangan..

dear anies said...

proud with them!!

TunSha Ayunie said...

Nak standby depan tv tapi pak mertua dok depan tv takmau berkalih.. Sobsss... Apapun sebagai anak Malaysia aku berbangga. Tahniah ! Semoga Dato LCW terus mara...

hainom OKje said...

Tahniahlah kpd mereka yg mengharumkan nama Malaysia. Tumpang bagga diklah.

adianiez AIDA said...

Thn ni aida tgk semua tau badminton ni.
hadoi la sakit jantung dibuat nya ekk.
semua perak, alhamdulillah :-)
Bab dlcw tu yg sedih. Memang aida emosi skit utk dia.
final olimpik kan...