Monday, October 31, 2016

Halloween Google Doodle Game | memang enjoys

pagi ni dok main kat google doodle sempena Halloween 
best pulak game tu nak menang kena pulun sikit la 
ada 5 level untuk selamatkan kawan-kawan cat the witch yang kena tangkap oleh hantu
last sekali lawan hantu besar 

bosan-boosan tak de kerja bolehlah layan game ni 



hantu ni dah tangkap kawan cat the witch ni 

ketua hantu level 1

ketua hantu level 2

ketua hantu level 3

ketua hantu level 4 & 5 
aku malas nak printscreen dah 

korang nak tengok rupa hantu tu dan 2 level terakhir ni agak susah sikit la 
kepantasan tangan guna mouse dan mata tengok simbol tu di uji kat sini 
tapi enjoy main ni dulu sebelum buat kerja 



yeay dapat selamatkan kawan-kawan cat ni 

selamat mencuba !!

2 comments:

hainom OKje said...

Ko ke yang main game ni Ma? Game game ni mmg mak tak suka dari muda dulu.... Bawaklah ketua ni lagilah tak suka.

Shahida Dzulkafli said...

La.. ada game ke.. Nape x perasan ye..