Monday, October 31, 2016

Lego Ninjago The Ride | Permainan Baharu Di Legoland Malaysia

Tarikan terbaru di Legoland Malaysia 
dah ada game baru iaitu 
Lego Ninjago The Ride 
yang akan dibuka kepada umum pada 4 November 2016



menggunakan teknologi 4D dan teknologi sensor tangan terbaru untuk mengawal 4 elemen api, tanah, kilat dan ais untuk membantu Hero Ninjago untuk menentang The Great Devourer

ok tak sabar untuk try game terbaru di Legoland Malaysia 

next entry aku akan share macam macam mana nak dapatkan voucher diskaun RM50.00 harga tiket Legoland Malaysia



13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpnh p lagi sana..huhu

lieyalatif said...

aduh ...smapai kesudah tak pergi2 lagi ke sane....hahaahahh dah nak tambah game baru hah...

okey2, tahun dpn lah...tahun depan no cuti2 oversea sbb mia nak upsr...jalan2 legoland pun syiok gak nieh....

mama tisya said...

lego ninjago...mcm2 diorang wat utk tarik org dtg kn

Qhaifa Nur said...

Seronok kata ank gi legoland...wowww ada game baru lg seronok Eima

nurbijen said...

Anak2 pun dah aim nak ke legoland cuti sekolah ni...
Jgn lupa share cara nak dpt voucher diskaun tu :)

MisDiarios said...

seronoknya walaupun sy dah dua kali pergi tapi still tak puas lagi hehehe :D
follow sini #579 :D

Diana Rashid said...

Tak sabar nak pi legoland..kena tunggu suami boleh cuti panjang..sebab jauh sangat..Kalau dekat2 kot ni kan best..

Atie Yusof said...

alahai bestnya... ntah bila nak ke Lego land ni..anak dah request nak kesini.. hehe

hainom OKje said...

Adoiiiii ma, mak Legoland pun tak sampai lagi....camne tu? Tulah pasal...elok sangatlah ko share tiket yg ada diskaun tu, bukan apa mak ni, bila mengenangkan tiket terus seram nak pergi hahaha

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

zareef n zayed peminat ninjago..dulu pernah gi mase zareef kecik die tk ingat..now asyik ajak mama gi.nmpakynya mama kena kumpul duitlaa..haha..tak sabar tgu entry diskaun rm50. hehe..

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. makin best ye legoland sekarang..

Husna Rahman said...

look interesting

Adam said...

I'll go after my trip to japan.

Thanks.