Wednesday, October 26, 2016

Samsung J9 RM49.00 di Website Lazada ??

pagi ni penuh dalam whatsapp spam kononnye lazada buat sales Samsung J7 RM49.00
memula tgk whatsapp dan link pun tahu spam 
tapi aku gatal juga tangan nak click 
nak tengok isi dalam tu ....

sangat-sangat mencurigakan 
bila sampai part minta whatsapp 8 orang je aku dah tau ni kerja orang nak naik kan CPUV/rank page/website dia ni 




bila kita click akan keluar offer memang pukul mati ni 
kalau dapat memang manusia paling bertuah 



kat part terakhir dah mencurigakan minta orang share kat group 
nampak sangat dah permainan di situ 

kih kih
siapa yang dah terkena tu tampar pipi kuat-kuat 
siapa nak bagi HP android murah macam beli calculator scientific ni 



10 comments:

mama tisya said...

dpt gk psl ni...hampeh je...rmi la org berebut2 nk bli kalo murah camni

Nieyl said...

hahaha..nasib baik x terkena lagi..:P

Atie Yusof said...

hahaha..kengkawan kat opis pun dok pakat2 share..nampak sgt spam...

lieyalatif said...

kalo betul best gak tu...murah sangat2 tuu hahahaah...tapi imposible la plak kan..nampak noo tak logiknyer....

Yana MIB said...

ouh tak nampak lg org share pasal ni...tp ada kwn share benda ni spam cara dorang nak curi number kad kita..haih macam²...

Qhaifa Nur said...

Murah sgt n patut kita beli tp hampeh kna tipu laaa

idzwa kamaruddin said...

mentipuuu....

LYAfrina said...

huhu..terkena jugak !

hainom OKje said...

Haha.....tak tergoda pun Eima. Bab bab hp ni mmg kurengg.... biarlah yg latest pun. Sebab kekurangan duit kot haha...

Shahida Dzulkafli said...

Nampak sangat membongak..
Mana ada barang murah giler macam tu..
pastu syarat pelik2.. hahaha..
Bahaya owh sekarang.. Macam2 cara manusia nak cari duit..