Thursday, November 10, 2016

Cara Dapatkan Tiket Percuma ke Legoland Malaysia

seperti yang dijanjikan aku akan ceritakan bagaimana untuk dapatkan 
Tiket Kanak-kanak Percuma ke Legoland Malaysia 



nak tahu bagaimana budak berdua tu boleh masuk secara PERCUMA ??











kami  menggunakan Voucher Kids Go Free Julie's Biscuit 
kami hanya bayar tiket dewasa dengan harga penuh dan kanak-kanak dapat masuk percuma 
memang dapat jimat banyak 

kami jimat sebanyak RM 160.00 
jika beli tiket dengan harga diskaun MyKad atau beli online

tapi pada hari tersebut kami cuma bayar RM360.00 sahaja untuk 2 dewasa dan 2 kanak-kanak 
yang harga sebenarnya adalah RM540.00

jom tengok harga tiket Legoland Malaysia

ini adalah harga untuk MyKad



dan ini adalah harga tiket penuh dan diskaun beli online


nak tahu biskut apa yang kami beli untuk dapatkan voucher Legoland Malaysia Kids Go Free ??



ni la dia 
 Julie's Biskut Golden Crackers/Sugar Cracker 
hanya bermodal bawah RM4.00 kami dapat tiket kanak-kanak bernilai RM116
untung ke tak untung ?
perut kenyang hati gembira 



korang hanya perlu beli biskut cream crackers / sugar crackers jenama Julie's dan pastikan ada keratan dan promosi Legoland Malaysia Kids Go Free 


kerat keratan voucher dan redeem di kaunter tiket Legoland Malaysia

cukup mudah dan menjimatkan 

Voucher ini sah sehingga 30 April 2017
korang boleh beli dan simpan 
lagipun cuti sekolah kan dah dekat 
tak guna tahun ni guna tahun depan 

promosi Julies biskut ini juga bukan terhad kepada cream/ sugar crackers sahaja tetapi juga biskut berperisa seperti peanut, le-mond dll dengan diskaun 35%

promosi bermula 15 Oktober sehingga 31 Disember 2016
sementara stok masih ada 



mesti yang ada anak berusia lebih 11 tahun  ke atas dan remaja/dewasa susah hati
sebab anak korang dah tak layak untuk diskaun ni kan 
jangan risau korang boleh guna diskaun ni 


atau pun beli biskut Julie's Berperisa untuk diskaun 35%
memang dapat jimat banyak dari harga sebenar

jika korang ada anak lebih dari 2 orang korang boleh combine voucher Kids Go Free dan diskaun 35% atau voucher Legoland Malaysia bernilai RM50.00 tu


kami .....
3 kali masuk ke Legoland Malaysia 
3 kali kami guna voucher diskaun 
Jadi Pengguna yang Bijak, Berbelanja dengan Bijak 

21 comments:

Atie Yusof said...

Memang jauh beza harga tu... untung tau.. nak kena carik biskut Julies lepas ni... hehe

mama tisya said...

dlu pernah masuk legoland guna yg susu dutchlady..kidz go free

nuyui a.k.a miss YUI said...

selagi boleh jimat, kt jimat =)

Sheila Adziz said...

nice sharing sis... allhamdulillah, info yg menarik ni...

CikNaa said...

untungnya! nak kena singgah pasaraya la camni.. anak2 dah berbunyi nak pegi legoleng..hihi

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

rehat dlu dari g legoland. dah 2 kali pegi. cukop la kot.. jom uss lagi! :p

wahida said...

wow...menarik ni...nak pi carik julie's la mcm ni..

Chekgu Azrine said...

Menarik sgt...teeingin nk bwk anak ke legoland ni..konon nk bwk cuti swkolah ni tapi rasanya mcm ema ckp beratur panjang..huwaaa..xkose la

atiehilmi dot com said...

waa.. best nih.. kena try jugak.. banyak boleh jimat tu.. hee~

Kakcik Nur said...

Mahal juga tiket masuk ke Legoland ni, tapi bila ada diskaun tu kira berbaloi la juga, kan :)

Puan Kutu said...

Wow memang jimat byk..awat tak oernah nmpk pun packaging julies yg ada tanda legoland ni..padahal selalu belu biakut yg pek hijau tu.agaknya kedai runcit kot stok lama.huhuhu

Qhaifa Nur said...

Mmg jimat...pernah juga simpan keratan cam gitu tp dibiarkn saja...

hainom OKje said...

Memang bijak sangatlah ko Ma...Kagum mak dengan ko yg rajin mengumpul dan mencari peluang keemasan gitu....
Tahun depan mesti ko gi Legoland lagikan Ma.....taunya mak hihi

idzwa kamaruddin said...

Jimat hoihh

Amin Hakim said...

Untung sangat dapat diskaun msuk legoland.. pasti seronok 2 budak kecik tu

dear anies said...

byk punya jimat tu... mmg puas hati!

adianiez AIDA said...

Tq la eima.
terasa mcm nak carik biskot ni.
menarik bab saving duit tu.

Kira Sakura said...

nak cari jugak lah. sekarang uwais dah 3 tahun lebih. kena bayar harga tiket lah. memang dia selalu sangat nyanyi nak pegi legoland ni haaaa

Anonymous said...

salam..nk tnya la. tuk adult tu kene beli harga full price ke dpt harga mykad jugak? sbb ada tnya LEGOLAND dia kata kene beli tiket harga full rm245

Panjang Azhari said...

Beli tiket harga adult rm180 n get kids free cik anony

LYAfrina said...

Wahhhh
Sgt berbaloi..tqsm ats pkongsian ni..