Monday, November 21, 2016

Math Big Book Fahim, Johan Pertandingan

sebenarnya banyak cerita aku nak tulis 
tapi aku dalam mood dasar pemalas sekarang ni 
baru baik dari demam, selesema dan sakit tekak dari minggu lepas 
MC kerajaan 2 hari ...1 hari el ....
lepas tu datang pulak bengkak gusi gigi bongsu sampai ke hari ni  
lagi ai malas 
sampai terlepas GA kakak comey Kak Hainom Ok Je

2-3 minggu lepas Fahim ada masuk pertandingan Big Book Math sempena Hari Matematik ??
entah aku pun tak tau sempena apa .... itu yang si boolat aku cakap 

so sesi membantu Fahim sambil terjerit-jerit 
biasa la sindrom mak-mak yang berangin sokmo 
kesian anak-anak aku dapat mak tarzan 
sabar jela .... mama sayang tu sebab tu mama suka marah-marah 
tak marah tak sayang kan ....


gigih tau mama membantu Fahim menyiapkan buku besar dia ni 

Decoration 100% by Fahim, adik pun tolong tampal .... excited nak tampal bunga-bunga tu
mama tukang tulis huruf-huruf kat kain felt  .. kemudian Fahim bantu untuk gunting 
gamkan 


antara isi kandungan buku besar atau scrapt book ni 
tajuk Bentuk dalam subjek Math Tahun 2


port sarapan setiap pagi sejak awal tahun 2016
aku tengok roti canai pun dah tak lalu 


Berkat mama jerit-jerit dan merajuk sebab Fahim gunting tak betul buat comot-comot
Fahim dapat Johan dalam pertandingan 
johan untuk tahap satu kalau tak salah Fahim cakap 


Tahniah



Note : English Big Book dah hantar pagi tadi .... 

7 comments:

Qhaifa Nur said...

Tahniah Fahim..lps ni lg bersemangat nk belajar

nuyui a.k.a miss YUI said...

wahh tahniah fahim..

mama tisya said...

tahniah fahim

hainom OKje said...

Tahniah Fahim......Mmg patutlah dapat johan, buku scrapnya comel sangat....
Mama walaupun spesis tarzan tgh demam rajin pulak tu tolong anak.....Memang mak terbaik abad inilah!!! Mak bagi 5 bintang!

adianiez AIDA said...

Tahniah fahim & mama nyer.
bagus la aii...

Kira Sakura said...

yeayyyy alhamdulilah. tahniah fahim tahniah mama. kalau bab jerit memang trade mark mak mak seluruh dunia dah hahahaha

LYAfrina said...

Wwahhh..gud job fahim..
Tahniah buat fahim & juga ibunya juga y byk support