Friday, December 30, 2016

Beli Kasut Sekolah di Jualan Gudang Bata | Berbaloi dan Berkualiti

17/12/2016

nenek ajak ke Jualan Gudang Bata di Klang nak beli kasut sekolah cucu-cucu dia
Fahim aku dah beli kasut bata juga tapi yang promosi 2 RM59 tu 
Alisha sebab kaki jenis kecil beli jenama Spongebob Squarepant kat Aeon Big 

Nad mamaZNZN yang rajin terjah ke sini setiap tahun kot 
sebelum pergi whatapps nad dulu minta location 
TQ nad



besar juga gudangnya dan tak terasa bahang panasnya pun
selesa nak memilih kasut-kasut
banyak pilihan pelbagai jenis kasut jenama bata, primavera,power dan marie claire
pilih je yang mana berkenan cuma mungkin outdated la 
aku tak tengok pun kasut-kasut yang belah depan tu terus tuju ke bahagian kasut sekolah
banyak ...macam-macam jenis
sales girl/boy pun baik ... mudah nak minta bantuan carikan size atau tengok di stor

nenek dok melayan cucu memilih kasut

harga kasut bermula dari RM5 hingga RM50 kot rasanya 



akhirnya aku beli juga sepasang lagi untuk Fahim 
Bata Bfirst RM20 je


Kualitinya baiknya 
tak de yang defect pun 

Juala Gudang bermula dari 1/12/2016 hingga 2/1/2017
di Batu 3 1/4 Jalan Kapar Klang 
dari jam 9.30 am - 7.30 pm 

sempat lagi korang nak terjah pada hujung minggu ni 
nak tambah atau buat spare kasut sekolah hujung tahun 
kualiti bagi aku memang baik berbaloi beli dengan harga murah 





4 comments:

mama tisya said...

berbaloi la dpt bli kt gudang camni..tu la nad rsnye tiap2 thn pi bli

Ainniah Zulkefli said...

anak nak masuk tadika dah. dah boleh survey2 harga barang2 sekolah ni. hehe

idzwa kamaruddin said...

kalaudekat tetiap tahun terjah..huhuuu..jauh nyerrr..

adianiez AIDA said...

sama le dgn aida ni.
jauh !!!
anak2 aida memang pakai kasut skola bata aje.