Thursday, January 26, 2017

Aiskrim Mat Kool Panda | sedap

selepas agak lama dilancarkan 
ini baru berpeluang mencuba Aiskrim Mat Kool Panda
kami peminat kartun We Bare Bear 
memang super excited nak try aiskrim pan pan(nama watak we bare bear)


berperisa Vanilla Coklat 
memang gabungan terbaik 
sedap


sekali beli memang nak beli lagi 

20 comments:

mama tisya said...

cute la..tkpernh try yg ni...pernh mkn yg mcm rama2 tu

Inani Hazwani said...

Pernah try. Sedaap 😊

nuyui a.k.a miss YUI said...

rasa terpengaruh lak tgk ni..huhuh

Cik Rose said...

Waaa comel aiskrim ni!

lieyalatif said...

percaye tak dlm esbok lieya de 40 sekerim nie hahaahaha gara2 borong kat 7E laa beli yg promo singgit...haaa hamik...muaiii dpt.... ye laa golongan2 marhein mcm i ni beli yg murah2 yg promo mmg laju laaa hahahaahah....

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Sedapnya aiskrim. Nak rasa sikit.

Jobdirumah Buat Duit said...

Pernah nampak iklan. Tak beli lagi.

IK Tia said...

Hari tu tengok dekat tv. Jumpa dekat kedai, terus beli. Memang sedap sebab perisa coklat dan vanilla kannn :D

idzwa kamaruddin said...

wah wahhhh sedap nyerrrr~

hainom OKje said...

Ais krim durian hari tu beli belum sempat habis, hakak dah kena batuk pulak Ma. Aduh...bila lah pulak nak makan tu.

Budak budak dah confirm confirm sukalah tu ek.

wahida said...

aku pun dah try...mmg sedap...anak2 pun suka...duk ulang2 eskem ni...mujur lah murah je...hahaha...

LYAfrina said...

mat kool kawan ku... hehe
fasya suka sgt mkn aiskrim ni

tiga lalat said...

sedapnyerr., ;p

Aty Fared said...

comel nya eskerim..!! aku jarang belikan anak2 aku eskerim sebab renyah..melekit...hahaha...

Kesuma Angsana said...

Salam Jumaat, menyinggah bila ada sedikit kelapangan. Lama tak menerjah. X sempat nak kejar N3 tp ingatan tetap ada ! Adik & Angah tengah duk gila dengan eskrem ni he3

+ e.z + said...

alhmdlh. akhirnya daku kembali.... he3

Cik Puan Eka said...

adra suka gak eskrem ni hehe. Mama, yem bear katanya

~aSHa~ said...

cute nye..
mak2 pun tertarik nak makan..

sib baik masih dlm pantang ais setahun ni...ihihi..

hainom OKje said...

Ko dah kenapa Ma lama tak berentri? Mereput ke? Hihi...

Kira Sakura said...

sedap. dah cuba jugak. dah la comel pulak tu. makan dengan uwais ikut makan dari telinga sampak ke habis. seronok budak tu sambal makan sambal boleh main