Monday, January 23, 2017

Char Kueh Teow Sedap Tepi Simpang Masjid Taman Ria,SP


kebiasaan bila balik ke utara memang kami akan mencari char kueh teow sedap 
terutamanya kalau balik ke Sungai Petani 
tapi hari tu tutup 
terpaksa cari dan berhenti secara rambang 
cuba nasib je sebenarnya kat gerai ni 

nasib baik sedap 
puas hati dapat juga pekena char kueh teow sedap



Kueh Teow Goreng Kerang 

 Char Kueh Teow 


Nasi Lemak Ayam Rempah 
nasi lemak ni Fahim siap bertambah lagi 


puas hati malam tu ...sebab semua sedap 


kalau tengok gerai macam tak best je 
tapi siapa sangka masakannya sedap 

lokasi tepi simpang 3 Masjid Taman Ria, SP
betul-betul depan masjid


tapi serious cakap memang masakan kat utara ni sedap-sedap belaka 
kalau betul-betul yang memasak tu orang utara 
kalau made in bangladesh ke ... indo ke ... siam ke .... tak dijamin la 

dah tekak utara makan apa pun utara punya semua jadi sedap hahaha 





7 comments:

MisDiarios said...

awhhhh sedapnye nasi lemak..favourite nihh :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

tgk pn nmpk sdp tu kak.

Inani Hazwani said...

Fuhhhh semua nampak sedap ni. Terliur tengok. Hahah

tiga lalat said...

ingatkan SP tu Seberang Perai., hahar2

idzwa kamaruddin said...

wowwww terliur!

hainom OKje said...

Tulah masalahnya tu, kadang tu nak makan kena tengok luar gerai dulu, kawasan persekitaran dia, kalau puas hati baru masuk kedai....

Tp kuew tiaw kerang dia tu mmg mengghairahkanlah Ma

LYAfrina said...

dap nyerrr