Wednesday, February 22, 2017

Alisha dan Miniature Trolls kegemaran

Alisha memang sukakan sangat dengan Trolls sekarang ni 
bermula dengan tengok movie Trolls terbitan Dreamworks
si kecik tu terus jatuh cinta dengan movie ni 
hari-hari pasang dvd trolls dalam kereta lebih kurang hampir sebulan dah 
tak pernah tukar cerita lain 

aku memang selalunya beli DVD je kat budak2 ni kalau ada movie baru 
jarang dapat bawa diorang tengok wayang 



antara trolls alisha
time ni baru ada 6 ekor sekarang ni dah bertambah jadi 8 ekor 
semalam pi cari troll kat toyrus dah abis dah 
kecewa si kecik tu 
lagi pun tinggal 3 karakter je nk kumpul 
yang sayangnya kat toyrus ioi citymall dan alamanda dah takde 
kalau ada jumpa boleh beli untuk Alisha lagi

mana-mana pergi dia bawa

ni dah ade 8 ekor 

ada ja tangan tukang main sama tu 


entah sampai bila musim demam trolls ni bertahan 
esok lusa minta yang lain pulak ...
harap bertahan lama sikit .... jenuh nak layan kehendak dia macam trolls tu, hari-hari pujuk abah ajak pi cari trolls baru ...pilih betui-betui jangan dapat yang sama  

10 comments:

aizamia 3 said...

Bila jadi barang kesayangan ni, pergi mana pun mesti nak bawak.. ;)

mama tisya said...

byk koleksi trolls

Kakcik Nur said...

Dah banyak koleksi dia...

Nieyl said...

amboi....rambut diaaaa...
terpacak...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

rmbut wrna wrni tu cntik..ekeke

Inani Hazwani said...

Banyaknya koleksi trolls dia :)

nurfadilah suardi said...

Jenuh nak cari yg x de dan layan anak buat koleksi ni. Tapi takpelah layankan je

hainom OKje said...

Anak sapa lagi nak dilayan kalau bukan anak sendiri yek Ma....Maknya pun jenis rajin suka melayan jugak ni. Maknya kot yg terlebih suka dgn troll ni hihi...

Kira Sakura said...

banyak koleksi dia. dapat jugak kumpul semua hihihi. sama la kalau dah ada mainan yang dia sayang tu kemana pergi mesti nak bawak. sampai mandi pun nak bawak. yang itu mula nak menyinga tu

TunSha Ayunie said...

Comel rambut trolls tu. Memang admire gila dengan rambut dia...