Thursday, March 16, 2017

ChipsMore Chunky yang lebih banyak cip dan tebal

ternampak Chipsmore Chunky kat Giant 
baru ke ni ... macam tak pernah nampak sebelum ni
so harus la beli 2-3 pek nak mencuba 
Chipsmore Chunky Original dan Coffee 
yang coklat tak perasan pula ada ke tak 
sebab main ambil je time tu 

Chipsmore chunky ni saiz biskut macam biasa je cuma lebih tebal dan banyak cip coklat
rasanya ....aku lebih suka chipsmore yang lama tu kot 
mungkin sebab bila sebut chipsmore mesti teringat biskut coklat bercip coklat kan 
bukan tak sedap...cuma aku lebih suka yang coklat dan yang biasa tu.... 

tapi yang bestnya chipsmore chunky ni .... dia banyak cip coklat .... setiap gigitan tu akan terasa cipnya 
dalam satu pek seperti dalam gambar ni ada 6 ketul biskut berharga RM2.80






mungkin biskut chipsmore chunky baru diimport ke Malaysia 
cop halalnya bukannya JAKIM 
tetapi cop halalnya supervised by China Islamic Association

10 comments:

mama tisya said...

br ada kt pasaran ek..slalu bli yg hazelnut

Nour Adieb said...

lama tak makan chipsmore ni. dah beralih arah pada biskut oat choc chip. nanti boleh try beli chipsmore choc chip ni plak

Inani Hazwani said...

Nak cari jugaklah nanti, nampak sedap :)

ZULHILMI TEMPOYAK said...

glurppp... lama dah tak makan ni. sll curik2 yg ataih tu ja jugak. hahaha

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Cik Rose said...

Oh lain sikit rupa biskut tu kan.. Chip coklat tu yang menggoda!

Aty Fared said...

anak aku suka ni... kene try.. tapi..dalam gambar pack coklat kat atas bersepah.. kat biskut tak nampak sangat pon..hahaha.. tapi sebab ko cakap ada kat dalam boleh rasa..so..aku boleh terima..heheh

Lynn Damya said...

Salam, wahhh chipsmore camni lah yg best...banyak coklat chip dia...mau carik jugak ni nak merasa...hihihi :D

hainom OKje said...

Anak sukalah ni. Mak, almaklumlah dah maghrib haha....suka jugaklah tapi kalau ada campur kacang lagi suka

LYAfrina said...

Nampak tekstur dia pom ranggup jer