Wednesday, March 29, 2017

Fahim ke Kejohanan Catur MSS Putrajaya 2017

29.3.2017

Hari ni Fahim ada Kejohanan Catur MSS Putrajaya 2017
salah seorang wakil sekolah untuk kejohanan tu 

semoga Fahim dapat bermain dan buat yang terbaik 

Semoga dilapangkan minda, hati dan fokus semasa permainan 
Good Luck my cheeky boy !!
do your best !!


kalah ke menang ke janji berusaha untuk berjaya 
jadikan kejohanan ini daya penolak untuk berjaya dan terus berjaya 





Note : mama lupa nak ambil gambar dia pagi tadi ... kat rumah tadi kemain semangat dok ingat sampai kat kedai nak sarapan ... terus lupa .... sorry my bad.. balik karang la atau pun mama pi skodeng games depa nanti lepas selesai urusan petang nanti

9 comments:

mama tisya said...

good luck utk fahim

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck fahim =)

raihanah said...

good luck fahim

syawalsimpsons said...

gud luck fahim

wahida said...

all the best fahim!

tiga lalat said...

hebat tuuh., ;p

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LYAfrina said...

Alhamdulillah..hebat sgt fahim.. Tahniah n selamat maju jaya Fahim😊😀

hainom OKje said...

Tak henti henti bertarung nampaknya Fahim ni. Moga ada suatu masa nanti Fahim jadi juara