Thursday, March 16, 2017

Riadah Dalam Hujan di Taman Putrajaya

dah lama tak bawa budak berdua ni ke taman 
hari ahad lepas pergi taman berdekatan dengan kawasan rumah 
bagi diorang berlari-lari dan bermain-main 

tapi tak lama pun sebab hujan renyai-renyai 
guruh kilat berdentum-dentum risau pula berada di tempat lapang 

my adik icha yang tak sabar tunggu bulan 4 nanti


ingat nak jalan kaki pusing taman exercise sikit ... tapi mama malas dan rasa berat je kaki ....so mama lepak tepi tembok layan tengok abah main bola dengan anak-anak 


5 comments:

SYANI said...

Cuaca tak menentu sekarang... asalkan dapat riadah sekejap pun jadi la kan..

lieyalatif said...

dok putrajaya ni untung kan....sebanyak2 taman leh pergi nak riadah...rajin tak rajin ajek laaaaa...yg pasti kene standby mosquito repellent...nyamok byk oiiii huhuhuhu

ZULHILMI TEMPOYAK said...

seronoknya dapat family time macam ni kan2... Alhamdulillah ada masa tu..

Norhayati Mohd Isa said...

Sekejap pun ok eima..
Asalkan dapat luangkan masa dengan anak2..

Cik Rose said...

Best bila ada aktiviti macam ni dengan keluarga...